Actueel

Els de Zanger - els de zanger divider small

Blog

Nieuws en actualiteiten

Een speciale laatste rit

Voor een laatste rit verzorgen wij in overleg met de familie altijd passend vervoer. Meestal is dit een zilvergrijze, witte of zwarte rouwauto. Stijlvol en neutraal. En soms zijn er speciale wensen. Zo maakten we in  de afgelopen maanden gebruik van de Snoek, de Hotrod, de Uitvaartbus met volgbussen, de loopkoets en zelfs van paard … Lees verder “Een speciale laatste rit”

Zelfdoding

Ook voor ons is dit niet alledaags. In het afgelopen jaar maakten we het verschillende keren mee. Ook in onze privésfeer hebben wij het beiden van dichtbij meegemaakt. Wat een impact heeft dit op iedereen rondom de persoon die het leven niet meer kon leven. Er gaat veel aan vooraf, strijd, lijden en eenzaamheid. Het … Lees verder “Zelfdoding”

Een uitvaart voor een mevrouw met een verstandelijke beperking

‘Vandaag begint de lange weg naar morgen’ Een mix van ‘Ik ga slapen, ik ben moe’, ‘Onze Vader’ en ‘Goede tijden, slechte tijden’. We draaiden het afgelopen week voor een afscheid van een lieve dame waar een leven lang voor gezorgd is. Heel goed gezorgd, extra goed gezorgd. Eerst door moeder, door het gezin. Door … Lees verder “Een uitvaart voor een mevrouw met een verstandelijke beperking”

Vertellen over ons mooie vak

Wat een geweldig leuke ochtend hebben Annemarie en ik gehad. Op uitnodiging van het Vrouwen Netwerk Papendrecht hebben wij mogen vertellen over ons mooie vak ‘Uitvaartbegeleiding’ wat kan er en wat mag er allemaal. Meer dan 100 enthousiaste dames hebben ons het hemd van het lijf gevraagd. De bloemenband deze keer om de verwarming gedaan … Lees verder “Vertellen over ons mooie vak”

Puppies?!

Puppies?! Over honden en afscheid nemen kunnen we een verhaal apart schrijven. Dat komt er zeker nog aan. Want er zijn ontroerende verhalen te vertellen over hoe trouwe dierenvrienden afscheid nemen en omgaan met verlies. Wij besteden hier graag aandacht aan. Maar nu eerst ander nieuws. Thuiskomen en verwelkomt worden door je hond na een … Lees verder “Puppies?!”

Inspiratie

In het afgelopen jaar maakten wij, Els de Zanger en Annemarie Voogt nader kennis met de collega’s van het uitvaartplatform. We geven een inkijkje in onze manier van werken door het artikel in het magazine Uitvaart-Inside. Een glossy magazine dat inspiratie, troost en hoop biedt voor iedereen die met verlies wordt geconfronteerd. Veel leesplezier gewenst.

Uitvaarten voor en met mensen met een beperking

Ik ben zo blij met Annemarie en de bagage die zij mee meeneemt als extra toevoeging  voor mijn bedrijf. Ze heeft een blog mogen schrijven voor Belangenvereniging Sien.

Jong geleerd is oud gedaan(Kinderen betrekken bij een uitvaart)

Jong geleerd is oud gedaan Kinderen zijn belangrijk. Tijdens de uitvaart en in de dagen er voor en er na krijgen zij dan ook onze speciale aandacht. Waar volwassenen hun vragen misschien niet uitspreken of beschaafd inpakken, vraagt een kind gewoon ‘Ga jij nu ook dood? Wie zorgt er voor mij als jij er niet … Lees verder “Jong geleerd is oud gedaan(Kinderen betrekken bij een uitvaart)”

Welkom Annemarie Voogt

Een nieuw vast gezicht bij Els de Zanger Uitvaartbegeleiding. Trots en blij deel ik het nieuws dat Annemarie Voogt vanaf 1 september in vaste dienst treedt bij Els de Zanger Uitvaartbegeleiding. Na een jaar als gewaardeerde, gediplomeerde, freelancer te hebben gewerkt, versterkt Annemarie ons team nu fulltime. Dit betekent dat zij samen met mij, een … Lees verder “Welkom Annemarie Voogt”

Nieuwe website voor Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

  Vanuit mijn passie voor een goed afscheid wat echt past bij de overledene en met het motto ‘alles is mogelijk’, startte ik 5 jaar geleden met Els de Zanger Uitvaartbegeleiding. Met mijn visie heb ik al heel veel families mogen begeleiden bij het afscheid van hun dierbare. Steeds meer mensen weten mij te vinden … Lees verder “Nieuwe website voor Els de Zanger Uitvaartbegeleiding”