Actueel

Els de Zanger - els de zanger divider small

Blog

Nieuws en actualiteiten

Vertellen over ons mooie vak

Wat een geweldig leuke ochtend hebben Annemarie en ik gehad. Op uitnodiging van het Vrouwen Netwerk Papendrecht hebben wij mogen vertellen over ons mooie vak ‘Uitvaartbegeleiding’ wat kan er en wat mag er allemaal. Meer dan 100 enthousiaste dames hebben ons het hemd van het lijf gevraagd. De bloemenband deze keer om de verwarming gedaan … Lees verder “Vertellen over ons mooie vak”

Puppies?!

Puppies?! Over honden en afscheid nemen kunnen we een verhaal apart schrijven. Dat komt er zeker nog aan. Want er zijn ontroerende verhalen te vertellen over hoe trouwe dierenvrienden afscheid nemen en omgaan met verlies. Wij besteden hier graag aandacht aan. Maar nu eerst ander nieuws. Thuiskomen en verwelkomt worden door je hond na een … Lees verder “Puppies?!”

Inspiratie

In het afgelopen jaar maakten wij, Els de Zanger en Annemarie Voogt nader kennis met de collega’s van het uitvaartplatform. We geven een inkijkje in onze manier van werken door het artikel in het magazine Uitvaart-Inside. Een glossy magazine dat inspiratie, troost en hoop biedt voor iedereen die met verlies wordt geconfronteerd. Veel leesplezier gewenst.

Uitvaarten voor en met mensen met een beperking

Ik ben zo blij met Annemarie en de bagage die zij mee meeneemt als extra toevoeging  voor mijn bedrijf. Ze heeft een blog mogen schrijven voor Belangenvereniging Sien.

Jong geleerd is oud gedaan(Kinderen betrekken bij een uitvaart)

Jong geleerd is oud gedaan Kinderen zijn belangrijk. Tijdens de uitvaart en in de dagen er voor en er na krijgen zij dan ook onze speciale aandacht. Waar volwassenen hun vragen misschien niet uitspreken of beschaafd inpakken, vraagt een kind gewoon ‘Ga jij nu ook dood? Wie zorgt er voor mij als jij er niet … Lees verder “Jong geleerd is oud gedaan(Kinderen betrekken bij een uitvaart)”

Welkom Annemarie Voogt

Een nieuw vast gezicht bij Els de Zanger Uitvaartbegeleiding. Trots en blij deel ik het nieuws dat Annemarie Voogt vanaf 1 september in vaste dienst treedt bij Els de Zanger Uitvaartbegeleiding. Na een jaar als gewaardeerde, gediplomeerde, freelancer te hebben gewerkt, versterkt Annemarie ons team nu fulltime. Dit betekent dat zij samen met mij, een … Lees verder “Welkom Annemarie Voogt”

Nieuwe website voor Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

  Vanuit mijn passie voor een goed afscheid wat echt past bij de overledene en met het motto ‘alles is mogelijk’, startte ik 5 jaar geleden met Els de Zanger Uitvaartbegeleiding. Met mijn visie heb ik al heel veel families mogen begeleiden bij het afscheid van hun dierbare. Steeds meer mensen weten mij te vinden … Lees verder “Nieuwe website voor Els de Zanger Uitvaartbegeleiding”

Els de Zanger Uitvaartbegeleiding 5 jaar!

Vandaag bestaat Els de Zanger Uitvaartbegeleiding precies 5 jaar. 🥳 Het begon met mijn droom: zoveel mogelijk mensen begeleiden bij een uniek afscheid. Steeds meer mensen weten Els de Zanger uitvaartbegeleiding te vinden en ik kon het niet meer alleen.  Inmiddels heb ik een team van mooie mensen om mij heen verzameld die allemaal op … Lees verder “Els de Zanger Uitvaartbegeleiding 5 jaar!”

Unieke uitvaarten, denken in mogelijkheden

Zo aan het einde van het jaar kijk ik terug op het afgelopen jaar. Dat een uitvaart niet standaard hoeft te zijn wordt bij steeds meer mensen bekend. Bij het realiseren van een uitvaart die echt bij de overledene past is het belangrijk te blijven denken in mogelijkheden. Juist dat doe ik graag en daarom … Lees verder “Unieke uitvaarten, denken in mogelijkheden”

In de media: Uitvaartbegeleiding is meer dan de uitvaart regelen.

Els is geïnterviewd over haar werkwijze als uitvaartbegeleider door het uitvaartplatform. Het hele artikel lees je hieronder of via het uitvaartplatform “Ook vooraf aan een overlijden zoeken mensen contact met mij. Ze hebben bijvoorbeeld gehoord dat ze uitbehandeld zijn. Maar vaak ook als men alvast de zaken rondom het toekomstig overlijden goed wil regelen. Soms … Lees verder “In de media: Uitvaartbegeleiding is meer dan de uitvaart regelen.”