Nazorg bij rouw

Els de Zanger - els de zanger divider small

Nazorg bij rouw

Ook na de uitvaart ben ik er voor u

Het verwerken van een verlies stopt niet na de uitvaart. Vaak begint het echte rouwen dan pas. Uw leven is veranderd, terwijl het leven van iedereen om u heen door lijkt te gaan.

Ik ben er nog steeds voor u

Na de uitvaart

Na het warme en persoonlijke afscheidsmoment, is het vaak lastig om de draad van alle dag weer op te pakken. De gevoelens van verdriet, rouw en het bewustzijn dat uw naaste er echt niet meer is, zijn heftig. Het verwerken van het verlies begint vaak pas na de uitvaart.

Na de uitvaart sta ik ook voor u klaar. Zo kan ik u helpen met advies en tips over financiële- en verzekeringszaken. Ook werk ik samen met een nazorgconsulent die u kan bijstaan in uw rouwproces.

Els de Zanger - hands g01dbdcc17 1920
Els de Zanger - els de zanger divider small

Boeken over rouw

Boekenkast van Els de Zanger

Over rouw zijn veel boeken geschreven. Als ik een boek zie wat me aanspreekt wil ik dit graag zelf hebben. Door de jaren heb ik inmiddels een aardige collectie boeken verzameld. Deze boeken heb ik voor u bij elkaar gezet.

Els de Zanger - els de zanger divider big