Els de Zanger - Els de Zanger 5 jaar 1

Els de Zanger Uitvaartbegeleiding 5 jaar!

Vandaag bestaat Els de Zanger Uitvaartbegeleiding precies 5 jaar. 🥳 Het begon met mijn droom: zoveel mogelijk mensen begeleiden bij een uniek afscheid. Steeds meer mensen weten Els de Zanger uitvaartbegeleiding te vinden en ik kon het niet meer alleen. 

Inmiddels heb ik een team van mooie mensen om mij heen verzameld die allemaal op hun eigen, unieke manier bijdragen aan het afscheid van uw dierbare.

Ik ben dankbaar 🙏 voor het vertrouwen dat de nabestaanden Els de Zanger Uitvaartbegeleiding iedere keer weer geven. Wanneer mensen dan terugkomen voor een volgende uitvaart, is dat verdrietig voor hen, toch ben ik ook daar dankbaar voor. Zij hebben ervaren hoe wij de zorgen overnemen, zodat er rust en tijd komt voor de nabestaanden om afscheid te nemen en te rouwen.
 

Afgelopen weken is het drukker dan ooit, toch wil ik even stilstaan bij dit mooie jubileum. Misschien zie je onze vernieuwde advertentie komende week in de krant. Achter de schermen werken we druk aan een nieuwe website, houd hiervoor zeker onze socials in de gaten! 🆕 #uitvaartbegeleiding #jubileum #dreamteam #elsdezanger