Els de Zanger - Wat als. e1589966754236

Wat als…

Aanrijding met fietser
“Door de laagstaande zon is de automobilist waarschijnlijk verblind geweest en hij heeft daardoor de fietser niet gezien. De fietser heeft de aanrijding niet overleefd en laat een vrouw en 2 kinderen na. “
Zo’n berichtje lees je wel eens in de krant maar nu overkomt het jou. De politie staat aan de deur met deze vreselijke boodschap. Het dringt nauwelijks tot je door en dan moet je een uitvaart gaan regelen.

Begraven of cremeren
Je hebt geen idee wat je partner zou willen, begraven of cremeren?
Daar hadden jullie het nog nooit over gehad, immers dat is nog helemaal niet aan de orde, jullie waren beide gezond. Druk met het gezinsleven, werk, hobby’s.
Waar begin je? Er komen zo veel vragen op je af. Gelukkig kan de uitvaartbegeleidster je aan de hand nemen en stap voor stap begeleiden door de keuzes die er zijn. Maar wat zou het fijn zijn geweest als je hier van tevoren toch eens samen over gesproken zou hebben.

“Wat als…”
Alhoewel dat erover spreken voor sommigen best lastig is. Mogelijk kan mijn boekje “Wat als…” hierbij helpen?
In dit boekje, kun je jouw wensen aangeven of het kan dienen als handvat voor een gesprek over ‘Wat als…’
Want, wanneer ooit verandert in ‘Het is…’dan is het opeens heel bijzonder en waardevol om je wensen en gedachten op papier te hebben.
In ‘Wat als…’kun je bijvoorbeeld aangeven of je begraven of gecremeerd wil worden, maar er is ook voldoende ruimte om je overige wensen te noteren.
Je kunt zelf kiezen welke onderdelen je wil invullen. Dit document is geheel vrijblijvend en verplicht je verder tot niets. Later wijzigen of aanvullen is altijd mogelijk.

Vragen
Via deze link kunt u het boekje downloaden. Ik kan ook een papieren exemplaar bij u langs brengen. Misschien wilt u hulp bij het invullen van dit document of heeft u nog vragen. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u contact met mij opnemen via telefoonnummer 06 57 44 78 42
Dit is vrijblijvend, zonder kosten of enige verplichting.