Links

Els de Zanger - els de zanger divider small

Links

Handige links

Hieronder vindt u links naar pagina’s en onze partners die u kunnen bijstaan bij zaken rondom het overlijden van uw dierbare.

Websites en partners

Het Huis van Dordt partner voor het verzorgen van de overledene.

Leavz ontwerpt prachtige rouwkaarten, hier vindt u ook voorbeelden voor teksten.

Voor bloemen kunt u hier kijken De Uitvaartbloemist Rotterdam Als u aan hen doorgeeft dat de uitvaart door mij wordt geregeld gaat de de facturering via mij.

Liever een lijkwade in plaats van een standaard uitvaartkist? Kijk dan eens bij Wikkelgoed, voor een zachte uitvaart

Op de website van notaris.nl kun u veel informatie vinden over verklaring van erfrecht en testament.

Denkt u nu: daar kom ik noot zelf uit, dan kunt u contact opnemen met Cor de Roo.  Zijn bedrijf, Dienstverlening na overlijden, ondersteund u na het overlijden van uw dierbare bij de afronding van financiële en administratieve zaken. In een tijd vol zorgen, een hele zorg minder.

Het ontruimen van een woning na een overlijden is soms best een uitdaging. DirectWoningontruiming, kan dit voor u regelen.

Maak een unieke plek om je dierbare te herinneren. Kijk op de website van De Hemeldoos. Ik kan ze aan u leveren in de kleur die u wilt.

Wilt u na een crematie, als herinnering, een beetje as dichtbij hebben kijk dan eens op Urntjes.nl Voor het grootste assortiment van de allerkleinste urntjes. Ik kan ze u laten zien en als u ze via mij besteld kom ik ze persoonlijk langs brengen.

Wat gebeurt er met uw digitale nalatenschap na uw overlijden? Onze partner Digital Life Legacy maakt gegevens beschikbaar die op apparatuur en in accounts van een overledene staan. Zij stellen gegevens veilig en geven rechtmatige erfgenamen op juridisch correcte wijze toegang wanneer wachtwoorden of toestelcodes onbekend zijn.

Bloemenband – de laatste liefdevolle omhelzing. Kent u de bloemenband, wij werken er regelmatig mee. Wij kunnen deze voor u regelen. Vraag er gerust naar.

Els de Zanger - els de zanger partners2