Wat kost een uitvaart

Els de Zanger - els de zanger divider small

Wat kost een uitvaart?

Wat kost een begrafenis? Wat kost een crematie?

U wilt uzelf en uw familieleden liever niet verrassen met de kosten van een uitvaart. Daarom is het prettig vooraf al een inschatting te hebben. Velen stellen mij de vragen: Wat kost een begrafenis? Wat kost een crematie? Een exact bedrag geven, is lastig, want geen enkele uitvaart is gelijk. Bijna alles kan en mag. Uw wensen zijn medebepalend voor de kosten.

Wanneer we samen vooraf het afscheid doorspreken, kan ik u binnen 24 uur een gespecificeerde begroting doorgeven. Dit geeft u inzicht in de kosten.

Uitvaartverzekering of niet

Of u nu wel of niet verzekerd bent voor de uitvaartkosten, ik kan u altijd begeleiden. Heeft u een polis van Monuta, Dela, Yarden, of een andere maatschappij? Ook dan kan ik uw uitvaart verzorgen.
U bent altijd vrij in uw keuze van de uitvaartbegeleider. In sommige gevallen heeft dit gevolgen voor de hoogte van de uitkering, maar dit hoeft zeker niet. Ik kan voor u uw polisvoorwaarden bekijken en een vrijblijvende offerte voor de uitvaart voor u opstellen. Dan weet u exact waar u aan toe bent.

Heeft u het vermoeden dat er ooit een verzekering is afgesloten? Maar weet u niet (meer) bij welke verzekeraar? Of heeft u oude polissen en weet u niet meer bij welke maatschappij ze nu zijn ondergebracht? Ook hierbij kan ik u helpen.

Een afspraak maken

Tijdens vrijblijvend persoonlijk gesprek kunnen we de kosten voor een uitvaart bespreken.

Els de Zanger - buiten uitvaart els de zanger3
Els de Zanger - els de zanger divider big