Els de Zanger - Els de zanger site

Nieuwe website voor Els de Zanger Uitvaartbegeleiding

 

Vanuit mijn passie voor een goed afscheid wat echt past bij de overledene en met het motto ‘alles is mogelijk’, startte ik 5 jaar geleden met Els de Zanger Uitvaartbegeleiding. Met mijn visie heb ik al heel veel families mogen begeleiden bij het afscheid van hun dierbare. Steeds meer mensen weten mij te vinden voor het afscheid van hun dierbare, dat had ik 5 jaar geleden niet durven dromen. Ook ik heb soms een moment van ontspanning nodig om er daarna weer vol energie te zijn voor u. Daarom ben ik blij en dankbaar voor mijn team van professionals. Zij staan, vanuit dezelfde passie en visie als ik, voor u klaar en samen kunnen we nog meer families begeleiden.  Met deze ontwikkelingen en het 5 jarig bestaan werd het tijd om ook met de website een volgende stap te maken. Met onze nieuwe site willen wij u informeren over wat er komt kijken bij een overlijden, inspireren met de mogelijkheden voor uw uitvaart en kennis te laten maken met wie wij zijn.

Trots deel ik vandaag dan ook graag met u de compleet vernieuwde website van Els de Zanger Uitvaartbegeleiding. Kijk gerust eens rond voor informatie, inspiratie, tips rondom het afscheid van uw dierbare. Natuurlijk kunt u via deze site ook alvast kennis maken met mij en mijn team. We zien u graag online of tijdens een persoonlijk gesprek. Want ook de komende jaren staan wij graag voor u klaar om u te ondersteunen bij het unieke afscheid van uw dierbare!