Over ons

Els de Zanger - els de zanger divider small

Samen zijn we beter

Wij stellen graag ons team aan u voor

Naast Els is Annemarie de vaste collega die voor u klaarstaat. Wij houden enorm van ons vak, om mensen bij te staan in die moeilijke periode. Voor het verzorgen van uw uitvaart werken we samen met een team van professionals. Ook zij staan met evenveel passie voor het vak en interesse voor de medemens klaar om families bij te staan tijdens de afscheidsperiode. Juist omdat we allemaal vanuit dezelfde persoonlijke gedachte werken, vullen we elkaar aan, zijn we op elkaar ingespeeld en vormen we een goed team.

Een goed afscheid helpt bij het verder gaan

“Els de Zanger, jij straalt rust uit, bent geduldig en neemt de tijd om naar mijn verhaal te luisteren.” Dat krijg ik geregeld te horen van mensen nadat ik voor hen een uitvaart heb geregeld. Mooie complimenten die precies treffen wat ik zo belangrijk vind. Voor mij draait de uitvaartverzorging vooral om het menselijke contact. Zien, horen en aanvoelen hoe de situatie is en daarop inspelen.

Els de Zanger - els vrij 2
Els de Zanger - Annemarie los 2 kopie e1718447425920 2

Annemarie Voogt

We zijn ieder uniek maar zijn gelijk in de passie voor ons vak, onze gedrevenheid en manier van omgaan met de families.

Ik ben de vaste collega naast Els bij Els de Zanger Uitvaartbegeleiding. Dit betekent dat wij beiden uw vertrouwde aanspreekpunt zijn om u te ondersteunen en begeleiden bij het organiseren van de uitvaart.

Patricia Stigter

Assistente

Patricia Stigter is onze vaste assistente. Zij ondersteunt het team waar nodig. Zo kan zij een thuis controle uitvoeren, brengt ze de rouwkaart naar de familie of assisteert op de dag van de uitvaart.

Els de Zanger - Els de Zanger team Patricia Stigter
Els de Zanger - els de zanger team bram en nienke3

Nienke Hyams & Bram Kuipers

Waarnemend collega uitvaartbegeleiders

Bij drukte, afwezigheid of ziekte van Els en Annemarie zijn er een aantal collega uitvaartverzorgers die voor ons waarnemen.

Nienke Hyams is gediplomeerd uitvaartverzorgster en verzorgt uw uitvaart met dezelfde kwaliteit die u van Els de Zanger Uitvaartverzorging gewend bent.

Bram Kuipers is ook een gediplomeerd uitvaartverzorger. We hebben dezelfde denkwijze. Ook hij zal uw uitvaart verzorgen op de manier die u gewend bent van Els de Zanger Uitvaartverzorging.

Tevens kan Bram voor u een livestream van uw uitvaart verzorgen. Neem contact op als u daar meer over wil weten.

Els de Zanger - els de zanger divider big