Uitvaart regelen

Els de Zanger - els de zanger divider small

Uitvaart regelen

Het moment van overlijden

Het moment van overlijden, is vaak ingrijpend. De emoties overweldigend. Dan is het begrijpelijk dat u niet meteen weet wat u allemaal moet doen. Of waarmee te beginnen. Daarbij kan ik u helpen. Al is het midden in de nacht. Ik kan u op weg helpen en al de eerste zaken regelen.

Wat gebeurt er na een melding van overlijden?

Persoonlijk gesprek

In het persoonlijk gesprek bespreek ik met u alle mogelijkheden rondom de uitvaart. U kunt denken aan vragen zoals. Wie moet er worden ingelicht? Zijn er kinderen betrokken en welke rol krijgen zij tijdens de uitvaart?  Wat zijn de wensen na de uitvaart? Hoe ga je om met dit verlies?

Els de Zanger - 025 Els scaled
Els de Zanger - els de zanger divider small
Online mogelijkheden

Els de Zanger uitvaartbegeleiding kan alles voor u regelen. Toch zijn er steeds meer online mogelijkheden. Zo kunt u eens kijken naar de checklist overlijden ter voorbereiding. Ons online condoleanceregister biedt mensen van over de hele wereld de mogelijkheid hun medeleven te betuigen.

Checklist overlijden

Soms komt een overlijden onverwacht en soms weet u al een tijd dat het eraan komt. Het kan prettig zijn om alvast dingen voor te bereiden voordat ik langskom om de uitvaart met u te regelen. Daarvoor kunt u de checklist bij overlijden gebruiken.

Online condoleanceregister

Minci acerrum quiaectur acit quiatio nseque nis nimagni hitionet volorrum hillitatio. Ne ipid ma expliquos que corundu cipitet ditiame lab id quo mod
qui ut veribusam quam, que nonse volut expel ma doluptatur magnametur.

Overlijden kind

Wat te doen als uw baby of kind is overleden?

Een kind verliezen. Er zijn geen woorden om die emoties te beschrijven. Helaas moet u tijdens dit intens verdrietige moment ook van alles regelen. Laat mij u daarbij helpen. Al is het midden in de nacht.

Els de Zanger - Els de Zanger kind 02 scaled

Dementievriendelijke uitvaart

Specialisatie samen met Alzheimer Nederland

Een uitvaart met een nabestaande met dementie vraagt soms om een iets andere aanpak. Daarom bespreken wij samen wat deze nabestaande nodig heeft, kan en welke mogelijkheden er zijn. Er zijn namelijk allerlei vormen om mensen met dementie bij een uitvaart te betrekken.