Voorbereiden overlijden

Els de Zanger - els de zanger divider small

Voorbereiden overlijden

Uw uitvaart vooraf regelen

U kunt het afscheid al grotendeels regelen. Dat scheelt veel zorgen voor uw nabestaanden. Zij hoeven niet meer te twijfelen over keuzes, maar kunnen meteen vanuit uw gedachte handelen. Uw afscheid krijgt een heel persoonlijke invulling.

Rust voor u en de nabestaanden

Om uw afscheid te regelen, maken we eerst – geheel vrijblijvend – kennis met elkaar. Want een persoonlijke klik blijft altijd belangrijk. Is die ‘klik’ er, dan kunnen we uw wensen doorspreken. Wilt u een begrafenis of crematie? Een bescheiden bijeenkomst, alleen in familiekring of juist groots met veel gasten? Wilt u de bekende koffie met cake, of liever een alcoholische dranken en een bittergarnituur? Voor alles is een oplossing. We kunnen samen ook al andere details bespreken, zoals de kist, de opbaarlocatie, de locatie van de plechtigheid en de invulling daarvan. Wanneer we dit op een rij hebben, maak ik u een inschatting van de kosten.

Het kan rust geven om te weten dat het afscheid is geregeld en om te weten wie de nabestaanden begeleidt in de hectische tijd na het overlijden.

Els de Zanger - uitvaart regelen
Els de Zanger - els de zanger divider small

Voorbereiden overlijden kind

Een passend afscheid

Het overlijden van een baby of kind kan onverwacht komen, maar soms weet u al langer dat het afscheid eraan komt. Wilt u vooraf al meer weten over de mogelijkheden voor een uitvaart voor uw kind, ook  hiermee kan ik u helpen. Bekijk de mogelijkheden via onderstaande link.

Els de Zanger - 7362E825 E201 4279 A459 ED4A31C48D1C 2119 000001ADB763C007

Wat kunt u vooraf al regelen?

  • Een passende uitvaartverzekering afsluiten
  • Uw uitvaartwensen opschrijven
  • Een lijst maken met rekeningnummers, abonnementen, wachtwoorden en dergelijke voor de nabestaanden
  • Een adreslijst voor de rouwkaarten