Welkom Annemarie Voogt

Welkom Annemarie Voogt

Een nieuw vast gezicht bij Els de Zanger Uitvaartbegeleiding.

Trots en blij deel ik het nieuws dat Annemarie Voogt vanaf 1 september in vaste dienst treedt bij Els de Zanger Uitvaartbegeleiding. Na een jaar als gewaardeerde, gediplomeerde, freelancer te hebben gewerkt, versterkt Annemarie ons team nu fulltime. Dit betekent dat zij samen met mij, een blijvend en vertrouwd gezicht zal zijn om u te ondersteunen en begeleiden bij het organiseren van een uitvaart.

Samen zullen we elk detail van de uitvaartplanning aanpakken. We zorgen samen voor een uniek afscheid, waardevol en passend bij uw dierbare. Hierbij richt Annemarie zich vooral op Zwijndrecht, Ridderkerk en de omliggende plaatsen. 

Over Annemarie

Annemarie’s kwaliteiten en visie sluiten naadloos aan bij de kernwaarden van Els de Zanger Uitvaartbegeleiding. We hebben dezelfde liefde voor het vak en interesse in de medemens. Zo is Annemarie enorm sociaal en zorgzaam, ze is graag in contact en houdt ervan om de diepgang op te zoeken. Ook houdt ze van aanpakken. Het organiseren van uitvaarten past dan ook goed bij Annemarie. Dit doet ze met daadkracht, veerkrachtig en vol overgave, waarbij ze altijd de kalmte weet te bewaren.

En, ook niet onbelangrijk in ons vakgebied, Annemarie heeft humor en weet dit op de juiste momenten toe te passen. Ze zorgt voor een lach, in een periode van verdriet en tranen. Kortom, een waardevolle aanvulling op ons team. 

Specialisatie

Annemarie heeft met hart en ziel gewerkt met mensen met een verstandelijke beperking. Zij hebben een speciaal plekje in haar hart. Dit is dus een nieuwe specialisatie van Els de Zanger Uitvaartbegeleiding:

‘Uitvaart voor en met mensen met een ‘verstandelijke’ beperking.’

Ik kijk ernaar uit om u samen met Annemarie en ons team te ondersteunen en te begeleiden bij het organiseren van een unieke uitvaart die past bij u, en bij uw dierbare. Met empathie, professionaliteit en toewijding. Met passie voor ons vak staan we voor u klaar tijdens de afscheidsperiode.

Lees meer over ons team