Uitvaartwensen vastleggen

Els de Zanger - els de zanger divider small

Uitvaartwensen vastleggen in wilsbeschikking

Rust en duidelijkheid

U kunt het afscheid al grotendeels vooraf regelen en uw uitvaartwensen vastleggen in onze wilsbeschikking. Dat scheelt veel zorgen voor uw nabestaanden. Zij hoeven niet meer te twijfelen over keuzes, maar kunnen meteen vanuit uw gedachte handelen. Uw afscheid krijgt een heel persoonlijke invulling.

Els de Zanger - writing g2c4e1f9bb 1920

Wilsbeschikking

Om uw afscheid te regelen, maken we eerst – geheel vrijblijvend – kennis met elkaar. Want een persoonlijke klik blijft altijd belangrijk. Is die ‘klik’ er, dan kunnen we uw wensen doorspreken en een wilsbeschikking opstellen. Wilt u een begrafenis of crematie? Een bescheiden bijeenkomst, alleen in familiekring of juist groots met veel gasten? Wilt u de bekende koffie met cake, of liever een borrel en een bittergarnituur? Voor alles is een oplossing.

We kunnen samen ook al andere details bespreken, zoals de kist, de opbaarlocatie, de locatie van de plechtigheid en de invulling daarvan. Wanneer we dit op een rij hebben, maak ik voor u een inschatting van de kosten. Het kan rust geven om te weten dat het afscheid is geregeld en om te weten wie de nabestaanden begeleidt in de hectische tijd na het overlijden.

Els de Zanger - els de zanger divider big

Wat kunt u vooraf regelen?

  • Een passende uitvaartverzekering afsluiten. Ik adviseer u een kapitaalverzekering, want dan krijgt u geld en kunt u uw uitvaart zelf naar wens laten invullen.
    Kiest u voor een diensten- of naturaverzekering, dan kunt u de uitvaart ook door mij laten verzorgen., maar krijgt u minder uitgekeerd. Ik kan u hierover meer informatie geven.
  • Uw uitvaartwensen opschrijven. Daarvoor heb ik een speciaal boekje Wat als… 
  • Een lijst maken met rekeningnummers, abonnementen, wachtwoorden en dergelijke voor de nabestaanden. Ik werk ook samen met Digital Life Legacy. Zij kunnen u helpen bij het openen van digitale middelen, zoals smartphones, tablets, laptops en computers.
  • Een adreslijst voor de rouwkaarten
  • Ook voor baby’s en kinderen kan ik samen met u het afscheid voorbereiden.

Een afspraak maken

Tijdens vrijblijvend persoonlijk gesprek kunnen we kennismaken.

Els de Zanger - 7243baa9 efbc 44d2 ad81 1e5eadb62322
Els de Zanger - els de zanger divider big