Uitvaart ‘s-Gravendeel

Els de Zanger - els de zanger divider small

Els de Zanger Uitvaartbegeleider voor een persoonlijke uitvaart in ’s-Gravendeel

Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider voor een uitvaart in ’s-Gravendeel die veel waarde hecht aan een persoonlijke noot? Dan bent u bij Els de Zanger Uitvaartbegeleider aan het juiste adres. Ik verzorg unieke uitvaarten die volledig zijn afgestemd op de wensen van de overledene.

Unieke uitvaart in ’s-Gravendeel

Ieder persoon is uniek, waarom zou een uitvaart dan niet uniek kunnen zijn? Gelukkig ligt de tijd dat iedere uitvaart hetzelfde was achter ons. Samen met de nabestaanden verzorg ik de unieke uitvaart die de dierbare overledene verdient. Dit kan een uitvaart zijn die volledig in lijn ligt met de uitvaartwensen van de overledene. Als deze echter niet bekend zijn, stel ik aan de hand van de wensen en ideeën van de familie een unieke uitvaart samen. Het is voor nabestaanden belangrijk dat een uitvaart recht doet aan de overledene. Het is het laatste wat zij voor hem of haar kunnen doen.

Transparant over de uitvaartkosten

Het is lastig om te zeggen hoeveel uitvaartzorg in ’s-Gravendeel kost. Een deel van de prijs is namelijk afhankelijk van de persoonlijke uitvaartwensen en andere onderdelen van de uitvaart die deze uniek maken. Dit is echter geen reden om schimmig te doen over de kosten. Bij Els de Zanger Uitvaartbegeleider krijgt u na het familiegesprek een gespecificeerde offerte. Mijn dienstverlening wordt door vrijwel elke uitvaartverzekeraar vergoed. Indien u er prijs op stelt kan ik mijn offerte naast de uitvaartpolis leggen en u precies uitleggen welke services en diensten vanuit de uitvaartverzekering worden vergoed. Zo komt u niet voor nare verrassingen te staan.

Over Els de Zanger Uitvaartbegeleider

Sinds 2010 ben ik werkzaam als uitvaartbegeleider. In 2018 startte ik als zelfstandige met Els de Zanger Uitvaartbegeleider. Mijn werkgebied strekt zich uit tot Dordrecht en omgeving, ook voor uitvaartverzorging in ‘s-Gravendeel kunt u bij mij terecht. Ik sta bekend om het verzorgen van unieke uitvaarten, bovendien ben ik gespecialiseerd in dementievriendelijke uitvaarten en kinderuitvaarten. Neemt u voor het verzorgen van een uitvaart in ‘s-Gravendeel gerust contact met mij op.

Els de Zanger - 025 Els scaled
Els de Zanger - els de zanger divider big