Uitvaart Ridderkerk

Els de Zanger - els de zanger divider small

De uitvaart voor Ridderkerk

Bent u woonachtig in Ridderkerk en is er net een naaste van u overleden? Dan raad ik u aan om voor het regelen van een uitvaart in Ridderkerk eens contact met me op te nemen. Mijn naam is Els de Zanger, ik ben al sinds 2010 actief op het gebied van het verzorgen van uitvaarten. Eerst deed ik dat voor meerdere verschillende uitvaartorganisaties, tegenwoordig doe ik dit als zelfstandig ondernemer. Ik raad u dan ook van harte aan om eens op mijn website te kijken om te zien wat voor mogelijkheden ik u allemaal te bieden heb. U vindt hier onder andere mijn filosofie op het gebied van uitvaartverzorging.

Uitvaartzorg in Ridderkerk

Voor uitvaartverzorging in Ridderkerk en omstreken raad ik u aan om eens contact met mij op te nemen. Als er een naaste is overleden, dan bent u in een moeilijke periode terecht gekomen. Aan de ene kant is er het intense verdriet dat erbij hoort als iemand die u dierbaar is er opeens niet meer is. Aan de andere kant moet er veel geregeld worden voor de uitvaart van deze persoon. Ik kan me goed voorstellen dat dit behoorlijk overweldigend is. Ik help u hier dan ook graag bij, door de uitvaart voor u te verzorgen en hierbij al uw wensen zoveel mogelijk uit te laten komen.

Meer weten over uitvaartverzorging in Ridderkerk?

Als uitvaartverzorger ben ik niet alleen actief in Ridderkerk, maar in uw gehele regio. Ik kom graag een keer naar u toe om samen met u de mogelijkheden op het gebied van een uitvaart eens te bespreken. Schroom dan ook niet om contact met mij op te nemen voor het maken van een afspraak. U heeft maar een keer de mogelijkheid om de uitvaart van uw naaste te regelen. In een persoonlijk gesprek nemen dan al uw wensen, maar ook de eventuele wensen van uw overleden naaste door.

Els de Zanger - 025 Els scaled
Els de Zanger - els de zanger divider big