Uitvaart Hoeksche Waard

Els de Zanger - els de zanger divider small

Verzorging uitvaart Hoeksche Waard door Els de Zanger Uitvaartbegeleider

Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider voor het verzorgen van een persoonlijke uitvaart in Hoeksche Waard? Dan bent u bij Els de Zanger Uitvaartbegeleider aan het juiste adres. Ik vind het belangrijk dat een overledene de uitvaart krijgt die hij of zij verdient. Daarom is een persoonlijke noot bij de uitvaart voor mij vanzelfsprekend.

Persoonlijke uitvaart in Hoeksche Waard

Mensen praten steeds vaker met hun dierbaren over hun persoonlijke uitvaartwensen. Daardoor is het makkelijker geworden voor nabestaanden om keuzes te maken bij het samenstellen van een uitvaart. Samen met de familie zet ik mij in voor de verzorging van een persoonlijke uitvaart die bij de overledene past. Ook als de uitvaartwensen niet bekend zijn, kan ik door middel van een persoonlijk gesprek over de overledene een uitvaart verzorgen die toch persoonlijk en uniek is. Een persoonlijke uitvaart is in de meeste gevallen een goede start van een gezond rouwproces.

Helder over de uitvaartkosten

Het is van tevoren moeilijk te zeggen hoeveel uitvaartzorg in Hoeksche Waard kost. Voornamelijk de persoonlijke uitvaartwensen laten de prijzen sterk uiteen lopen. Na het gesprek met de familie breng ik de kosten in kaart en verstuur ik binnen 24 uur een offerte. Ik vind het belangrijk om helder te zijn over de uitvaartkosten. In principe wordt mijn dienstverlening vanuit de uitvaartverzekering vergoed. Indien u het wenst, kan ik de uitvaartpolis voor u bekijken en precies aangeven welke aspecten van de uitvaart binnen de uitvaartverzekering vallen.

Els de Zanger Uitvaartbegeleider

In 2010 ben ik gestart als uitvaartbegeleider en sinds 2018 ben ik werkzaam als zelfstandige in Dordrecht en omgeving. Ook voor uitvaartverzorging in Hoeksche Waard kunt u gebruik maken van mijn diensten. Ik ben gespecialiseerd in het verzorgen van dementievriendelijke uitvaarten en kinderuitvaarten. Bovendien kunt u ook bij mij terecht voor stervensbegeleiding. Bent u benieuwd wat ik voor u kan betekenen omtrent een persoonlijke uitvaart in Hoeksche Waard? Neemt u dan gerust contact met mij op voor een persoonlijk gesprek.

Els de Zanger - 025 Els scaled
Els de Zanger - els de zanger divider big