Uitvaart Dordrecht

Els de Zanger - els de zanger divider small

Een uitvaart in Dordrecht verzorgen

Bent u op zoek naar uitvaartzorg in Dordrecht en omstreken? Mijn naam is Els de Zanger en ik sta in een dergelijk geval altijd voor u klaar. Ik heb ruime ervaring met het verzorgen van uitvaarten in uw regio en kom graag bij u langs om de mogelijkheden met u door te nemen. Als er een naaste is overleden komt er opeens heel wat op u af. U heeft te maken met emoties en verdriet, maar er zijn wel heel wat zaken die geregeld moeten worden. Ik kom graag bij u langs om alles op een rijtje te zetten. Samen met u zorg ik er graag voor dat al uw wensen, maar ook die van de overledene, op het gebied van de uitvaart verzorgd worden.

Op zoek naar uitvaartzorg in Dordrecht?

Voor uitvaartverzorging in Dordrecht verwijs ik u graag door naar mijn website. Hier vindt u informatie over mij, de diensten die ik voor u kan verzorgen en een handig overzicht van alles wat er geregeld moet worden bij een uitvaart. Ik raad u dan ook van harte aan om eens contact met mij op te nemen als u wilt dat de uitvaart van uw naaste helemaal op maat wordt geregeld. Ik heb in het verleden bij meerdere uitvaartorganisaties gewerkt maar ben in 2018 voor mezelf begonnen. Zo kan ik u nog betere zorg bieden, die daarnaast ook nog eens nog persoonlijker is.

Uitvaartverzorging in Dordrecht

Voor uitvaartzorg in Dordrecht kunt u altijd even contact met me opnemen. Ik kom graag bij u langs om samen met u door te spreken wat er bij het regelen van een uitvaart komt kijken. Ik werk samen met u toe naar een passend afscheid voor uw overleden naaste. Ik verzorg een uitvaart in Dordrecht, maar u kunt mij ook inschakelen in andere plaatsen in uw regio. Meer weten over uitvaartzorg in Dordrecht? Bel of mail even en we maken een afspraak voor een tijd waarop ik bij u langskom.

Els de Zanger - 025 Els scaled
Els de Zanger - els de zanger divider big