Crematie ‘s-Gravendeel

Els de Zanger - els de zanger divider small

Unieke afscheidsceremonie en crematie in ’s-Gravendeel

Voor de verzorging van een unieke afscheidsceremonie en crematie in ’s-Gravendeel, bent u bij Els de Zanger Uitvaartbegeleider aan het juiste adres. Samen met de nabestaanden weet ik voor iedereen een persoonlijk afscheid samen te stellen dat volledig is afgestemd op de wensen van de overledene. Ieder persoon is immers uniek en verdient daarom een uniek afscheid.

Crematie in ’s-Gravendeel verzorgd door Els de Zanger Uitvaartbegeleider

De tijd dat een afscheid wordt vormgegeven vanuit een standaard draaiboek lijkt definitief voorbij. Mensen hechten steeds meer waarde aan een persoonlijk afscheid dat recht doet aan het leven van de overleden dierbare. Els de Zanger Uitvaartbegeleider vertaalt de uitvaartwensen van de overledene en de ideeën van de nabestaanden naar een uniek, persoonlijk afscheid. Ook wanneer de uitvaartwensen van de overledene niet bekend zijn, wordt samen met de familie de uitvaart zoveel mogelijk afgestemd op het leven en het karakter van de overledene.

Diensten Els de Zanger Uitvaartbegeleider worden vergoed

Als u gebruik maakt van de diensten van Els de Zanger Uitvaartbegeleider, wordt de crematieverzorging in ’s-Gravendeel vergoed vanuit de uitvaartverzekering. Ik kan samen met u de uitvaartpolis doornemen zodat u precies weet wat de vergoeding inhoudt. Vervolgens stel ik een offerte op zodat u precies kunt zien welke diensten en producten er in rekening worden gebracht en welk deel hiervan wordt vergoed. Zo komt u niet voor onaangename financiële verrassingen te staan na de uitvaart.

Over Els de Zanger Uitvaartbegeleider

Ik werkte al 8 jaar als uitvaartbegeleider toen ik in 2018 besloot verder te gaan als zelfstandig uitvaartbegeleider in Dordrecht en omstreken. Ook voor crematiezorg in ’s-Gravendeel kunt u een beroep doen op de dienstverlening van Els de Zanger Uitvaartbegeleider.

Ik verzorg niet alleen persoonlijke uitvaarten, maar ben bovendien gespecialiseerd in stervensbegeleiding, dementievriendelijke uitvaarten en kinderuitvaarten. Voor meer informatie over de mogelijkheden voor een crematie in ’s-Gravendeel kunt u contact opnemen met Els de Zanger Uitvaartbegeleider.

Els de Zanger - 025 Els scaled
Els de Zanger - els de zanger divider big