Begrafenis Ridderkerk

Els de Zanger - els de zanger divider small

Els de Zanger Uitvaartbegeleider verzorgt persoonlijke begrafenis in Ridderkerk

Als u op zoek bent naar een uitvaartbegeleider voor het verzorgen van een begrafenis in Ridderkerk, bent u bij Els de Zanger Uitvaartbegeleider aan het juiste adres. Ik ben vanuit mijn kennis en ervaring in staat om uw ideeën en de uitvaartwensen van de overledene te vertalen naar een persoonlijk afscheid.

Uitvaartwensen vertalen naar een persoonlijke begrafenis in Ridderkerk

Mensen gaan steeds meer nadenken over hun eigen begrafenis en leggen hun uitvaartwensen vast. Als nabestaande zoek je vervolgens een uitvaartbegeleider die een uitvaart kan verzorgen die volledig is afgestemd op deze wensen. Els de Zanger Uitvaartbegeleider gaat respectvol om met de uitvaartwensen en laat deze leidend zijn bij het verzorgen van de uitvaart. Zijn er geen uitvaartwensen vastgelegd? Vaak hebben de nabestaanden dan wel ideeën hoe een uitvaart persoonlijk gemaakt kan worden. Els de Zanger Uitvaartbegeleider is als geen ander in staat om deze ideeën te vertalen naar een persoonlijk afscheid.

Uitvaartkosten in kaart brengen

Mensen vragen vaak hoeveel een uitvaart kost. Het is moeilijk om hierop een eenduidig antwoord te geven, de kosten zijn namelijk grotendeels afhankelijk van de persoonlijke uitvaartwensen. Els de Zanger Uitvaartbegeleider is transparant over de uitvaartkosten. Na een persoonlijk gesprek waarin de wensen rondom de uitvaart worden besproken, verstuur ik een heldere en overzichtelijke offerte. Zo kunt u precies zien hoeveel alle onderdelen van de uitvaart kosten. Indien er een uitvaartverzekering is afgesloten, kan ik samen met u kijken welke uitvaartkosten er voor de begrafeniszorg in Ridderkerk vanuit de uitvaartverzekering vergoed worden.

Wie is Els de Zanger?

Ik ben in 2010 gestart als uitvaartbegeleider en werkt sinds begin 2018 als zelfstandige onder de naam Els de Zanger Uitvaartbegeleider. Ik verzorg uitvaarten in en rond Dordrecht, dus ook voor een begrafenis in Ridderkerk kunt u gebruik maken van mijn diensten. Els de Zanger Uitvaartbegeleider verzorgt persoonlijke uitvaarten en is daarbij gespecialiseerd in dementievriendelijke uitvaarten en kinderuitvaarten. Wilt u meer weten over begrafenisverzorging in Ridderkerk? Neem dan vandaag nog contact op voor meer informatie.

Els de Zanger - 025 Els scaled
Els de Zanger - els de zanger divider big