Begrafenis Papendrecht

Els de Zanger - els de zanger divider small

Een persoonlijke begrafenis in Papendrecht

Bent u op zoek naar een uitvaartbegeleider voor een persoonlijke begrafenis in Papendrecht? Els de Zanger Uitvaartbegeleider heeft ruime ervaring in het verzorgen van een begrafenis die volledig is afgestemd op de wensen van de overledene en de nabestaanden.

Een persoonlijke begrafenis in Papendrecht door Els de Zanger Uitvaartbegeleider

Het komt steeds vaker voor dat mensen zelf hun uitvaartwensen vastleggen. In dat geval zal Els de Zanger u volledig begeleiden bij het verzorgen van een begrafenis zoals de overledene deze voor ogen had. Ook wanneer de wensen van de overleden dierbare niet bekend zijn, kan Els de Zanger u vanuit haar ervaring en kennis helpen met het samenstellen van een persoonlijke uitvaart. Het is immers zowel voor de overledene als de familie belangrijk dat de overledene een begrafenis krijgt die zijn of haar leven eer aandoet.

Kosten begrafenis

U kunt zelf kiezen wie de begrafeniszorg in Papendrecht op zich neemt. Ook wanneer de overleden een uitvaartverzekering heeft afgesloten, behoudt u de vrije keuze voor een uitvaartbegeleider. Els de Zanger kan u informeren over de mogelijkheden vanuit een eventuele uitvaartverzekering voordat u haar definitief kiest als uitvaartbegeleider. Wanneer u een overlijden meldt bij Els de Zanger Uitvaartbegeleiding, zal ik allereerst de uitvaartwensen met de nabestaanden bespreken. U ontvangt dan binnen 24 uur een prijsopgave. Er zijn geen vaste prijzen voor het verzorgen van een uitvaart, de kosten zijn namelijk grotendeels afhankelijk van de persoonlijke uitvaartwensen.

Wie is Els de Zanger?

Els de Zanger is circa tien jaar werkzaam als uitvaartbegeleider in de omgeving van Dordrecht. U kunt dus ook bij haar terecht voor begrafenisverzorging in Papendrecht. Sinds begin 2018 werkt zij als zelfstandig uitvaartondernemer. U kunt gebruik maken van de diensten van Els de Zanger voor het verzorgen van een persoonlijke begrafenis in Papendrecht. Bovendien is zij gespecialiseerd in het verzorgen van dementievriendelijke uitvaarten, kinderuitvaarten en begeleiding bij leven en sterven.

Els de Zanger - 025 Els scaled
Els de Zanger - els de zanger divider big