Begrafenis Dordrecht

Els de Zanger - els de zanger divider small

Een begrafenis in Dordrecht verzorgen

Is er een naaste overleden en bent u nu op zoek naar een uitvaartbegeleider die u kan helpen bij het regelen van een begrafenis in Dordrecht? Neem dan vandaag nog contact op met Els de Zanger. Ik ben een ervaren uitvaartbegeleider die u graag helpt om de begrafenis helemaal op uw wensen aan te laten sluiten. Het is bij het regelen van een begrafenis belangrijk dat er goed naar uw wensen wordt gekeken. Per slot van rekening kunt u maar een keer afscheid nemen, u wilt dat dan toch ook zo goed mogelijk doen? Neem voor begrafeniszorg in Dordrecht contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.

Persoonlijke begrafenisverzorging in Dordrecht

Bij het verzorgen van een begrafenis komt veel kijken. Er is een lange lijst aan zaken waar u allemaal aan moet denken. Dit, terwijl u in de rouw bent en waarschijnlijk veel moeite heeft met het verdriet dat hier bij komt kijken. Ik ondersteun u hier graag bij. Ik kom bij u langs om met u door te nemen waar allemaal aan gedacht moet worden. Als u ideeen en wensen heeft voor de begrafenis, dan is het heel belangrijk om deze ook zo goed mogelijk uit te laten. U wilt toch graag goed afscheid kunnen nemen en hier na afloop ook een goed gevoel over hebben.

Meer weten over begrafeniszorg in Dordrecht?

Neemt u vooral eens contact met mij op als u meer wilt weten over wat ik voor u kan betekenen. Ik sta klaar om u te helpen met het verzorgen van de begrafenis in Dordrecht. Al sinds 2010 ben ik op dit gebied actief. Ik heb eerst bij een aantal uitvaartbedrijven gewerkt, maar ben in 2018 begonnen als zelfstandig uitvaartbegeleider. Ik kom graag eens bij u langs om vrijblijvend met u door te nemen wat er allemaal mogelijk is. We kunnen dan eventueel al direct het een en ander doornemen en in werking zetten.

Els de Zanger - 025 Els scaled
Els de Zanger - els de zanger divider big